Cativa din jucatorii adusi in pauza competitionala plus cei care erau deja la echipa au efectuat in cursul acestei dimineti vizita medicala, urmand ca la ora 19:00 sa aibe loc si primul antrenament. Noua organigrama a clubului va fi prezentata oficial in aceasta dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00. Staff-ul conturat: Iencsi – antrenor, Ianvoschi secund, Pancu – presedinte/jucator.

La vizita medicala a ajuns si Francisco Jose Andres Romero, cunoscut si ca „Pulpo„, care a evoluat ultima oara la AEL Limassol. In Cipru, goalkeeperul de 27 de ani a fost coechipier pentru o scurta perioada cu Edu Oriol, fost jucator in Giulesti.

Sunt bucuros ca am ajuns la Rapid. Ştiam de la Edu Oriol despre echipa, despre fani. O sa incercam sa dam o mana de ajutor pentru a promova in prima divizie„, a declarat Romero.

In afara de Romero, la vizita medicala au mai fost prezenti la prima ora Virgil Draghia, Madalin Martin, Nicolae Vasile, Daniel Pancu, Andrei Cerlinca, congolezul Moke si spaniolul Miquel Robuste. Ulterior, au venit si Luque, Tortolero  si Jose Embalo.

Ceilalti jucatori vor veni la vizita medicala miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.