In aceasta vacanta de vara, numita Mercato in fotbalul mare, perioada in care se definitiveaza loturi se transfera jucatori uriasi pe sume impresionante, numele grele pe sume si mai grele n-au lipsit.
Mai jos va prezentam cele mai rasunatoare mutari:
Surprinzator poate, dar pe primul loc se situeaza Manchester United, cu 101 milioane euro cheltuiti pe jucatori.
Schneiderlin, Schweinsteiger, Depay si Darmian sunt numele aduse pana acum, pe langa ei Van Gaal insista si pentru Muller de la Bayern Munchen.
La fel de surprinzator ca si primul loc, e locul 2, pe care se afla Atletico Madrid. Au investit 98 de milioane de euro pentru aducerea lui Oliver, Jackson Martínez, Vietto, Carrasco si Savic.
Din top nu puteau lipsi „nababii” de la Manchester City, recunoscuti an de an pentru sumele importante cheltuite pentru aducerea de staruri. Anul acesta numele nu sunt la fel de sonore ca in alti ani, dar suma cheltuita e pompoasa,  96,5 milioane de euro, 69 de milioane pe Raheem Sterling, iar restul pentru Roberts si Delph.
Cea mai mare surpriza e locul Valenciei in acest top, cu 92 de milioane de euro pentru o lista de jucatori in care se remarca Negredo, Rodrigo, Andre Gomes si Joao Cancelo.
Nici in Italia lucrurile nu stau rau, campioana Juventus – 83 de milioane de euro pentru Mandzukic, Dybala si Simone Zaza. Milan a investit 58 de milioane in Andreea Bertolacci, Jose Mauri, Carlos Bacca, Luiz Adriano. Inter 61 de milioane: Miranda, Montoya, Kondogbia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.