Dupa scandalul de saptamana trecuta, in care protagonistul a fost Tamas, povestea fiind in breaking news pe toate posturile, Gabi s-a trezit in postura in care nu mai poate juca la Steaua, unde nu mai e dorit de Radoi si nici nu poate pleca asa usor din cauza banilor pe care trebuie sa-i returneze.

Gigi Becali a luat cuvantul in acest scandal si a declarat:

”Tamas trebuie sa dea niste bani. Cati bani a luat minus salariile lui! Ca el a luat niste bani la semnatura. Ii scad salariile si mai trebuie sa dea inapoi vreo 150.000 de euro. Cam asa. Deci m-ati inteles? Ii scad salariile din banii pe care i-a luat la semnatura.

Cam 150.000 de euro! Atatia bani trebuie sa dea Tamas inapoi. Si gata”

Pe de alta parte si cei din Stefan Cel Mare l-au luat in colimator, vazand ca i se inchide usa in nas la Steaua:

Tamas a avut ocazia sa ajunga la Dinamo in iarna, atunci cand noi i-am facut o oferta foarte buna. El a ales la momentul respectiv Steaua, a fost alegerea lui si am respectat-o iar astfel si-a inchis singur usa la Dinamo.

„In alta oridine de idei, apreciez atitudinea lui Radoi care a demonstrat ca nu accepta compromisuri de acest fel. Si vreau sa subliniez faptul ca nici la Dinamo nu se accepta sub nicio forma acte de indisciplina, indiferent de numele jucatorului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.