Dupa ce ieri s-a oficializat contractul lui Pancu la noua sa echipa, FC Voluntari, mai multe voci rapidiste au criticat conducerea clubului din Giulesti.

Faptul că Pancu a plecat este un semnal de alarmă. Dacă a decis să plece, e clar că lucrurile nu sunt aşa cum ar trebui să fie. Şi Săpunaru, şi Nico au tras înainte un semnal de alarmă. Domnul Moraru a spus că a asigurat un buget de 1,5 milioane de euro. Dacă acest buget ar fi real, nu cred că ar fi problemele astea la club„, a declarat Drăghia la digisport.

Nici Sumudica nu a ramas indiferent fata de situatia de la clubul sau de suflet:

”De când a plecat Copos, la Rapid este debandadă, s-a ales praful și se va alege în continuare, tot ce se întâmplă acolo este destabilizare, au ajuns doi-trei suporteri să aibă acțiuni, se bat se împușcă, este incredibil ce se întâmplă acolo!

Domnul Moraru este la degetul mic al domnului Copos. Săracul, o avea intenții bune, dar dacă încarci două tiruri de apă nu poți să ții Rapidul”, a spus Șumudică.

”Chiar m-a sunat, a dorit să se consulte cu mine despre viitorul lui. Mi-a spus că vrea să continue, dar și că ar vrea să facă școala de antrenori, dar l-am sfătuit să nu facă asta. 

De ce? Păi, vreți să ne batem apoi cine să vină la Rapid? Mi-e greu cu Pancu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.