Meciul jucat la Tg Mures dintre ASA si Craiova, nu a oferit niciun gol publicului de pe stadion sau din fata televizorului, insa a oferit faze bune de gol. ASA Tg Mures venea dupa infrangerea usturatoare in Europa, in fata celor de la Saint Etienne 0-3, cu moralul la pamant.

Ocaziile de gol nu au lipsit la niciuna din porti, Ivan Gonzalez pentru ASA, ca mai apoi ocazia lui Bawab sa dea un pic de zvac jocului.

„Am avut parte de o noapte foarte grea. Am fost foarte multi dintre noi afectati de un virus alimentar.

Am avut vreo 6 jucatori care toata noaptea au vomat, au avut diaree. Azi a fost ca un spital pe la noi pe la hotel, ca sa putem pune pe picioare anumiti jucatori, pentru a putea juca.
a declarat antrenorul craiovenilor la final, Sorin Cartu

Muresan a lipsit din cauza indisciplinei:

„Deci eu sunt Vasile Miriuta. Cat timp sunt aici, nu pot sa tolerez actele de indisciplina. Trebuie respectat grupul. Când gresesti, te elimini singur. Nu am nimic cu Gabi, si-a cerut scuze, vom vedea zilele urmatoare ce vom face.

Nu sunt suparat pe el. Avem nevoie de el. Daca va merita sa joace, va juca, dar nu voi tolera actele de indisciplina, chiar daca avem nevoie de toti jucatorii. Are a doua şansa, eu iert. Va depinde de el sa arate ca merita sa fie în primul 11″

a declarat si Vasile Miriuta, antrenorul celor de la ASA

 

https://www.youtube.com/watch?v=JJ5x17KnOKs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.