Giurgiuvenii sunt dezamagiti de rezultatul obtinut impotriva echipei lui Hagi, 2-2, in contextul in care echipa lui Sumudica vine dupa un super-rezultat in Europa, 2-2 pe terenul lui West Ham. Astra a deschis prima scorul prin golul lui Valerica Gaman, ca la putin timp vedeta oaspetilor, Cernat sa egaleze scorul la 1. Partea a-2-a a jocului a adus o dominare a giurgiuvenilor, reusind sa si inscrie in minutul 80 prin goleadorul Budescu. Baietii lui Hagi nu au cedat si tot Cernat a adus egalarea din nou, 2-2.

“Nu sunt suparat. S-a vazut o lipsa de prospetime fizica. Am ales sa joc cu aceeasi jucatori, nu am un lot numeros. S-a vazut ca nu suntem prospeti, venim la trei zile dupa un meci istovitor. Imi pare rau ca am condus de doua ori.

Parca ne-am molipsit cu fair play-ul englezesc, n-am tras de timp ca cealalta echipa. Am respectat competitia. Sunt suparat ca n-am reusit sa mentinem diferenta.”

“Avem doua zile in plus pana joi. E meciul inceputului nostru de sezon. West Ham e West Ham, o echipa din Anglia, nu e o echipa din Bosnia, sau de pe la Belgrad. Nu are nicio valoare rezultatul istoric de acolo daca nu jucam acasa sa ne calificam.”

https://www.youtube.com/watch?v=xn_U2DTS2qw

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.