Dinamo continua sa fie neinvinsa in Liga 1, dupa victoria de aseara impotriva celor de la ACS Poli Timisoara. Sunt in primele 3 echipe care au 8 puncte si par in sfarsit sa-si fi gasit un atacant de careu, Gnohere.
Partida a inceput in forta spre surprinderea unui intreg stadion si telespectatorilor din fata televizoarelor, era min 8 si era deja 1-1. Dupa 10 min de joc, era un meci care promitea multe goluri. Min 4 Luchin faulteaza in careu, Matei bate lovitura de la 11 m si nu rateaza, ca mai apoi dupa inca 4 min de joc, dupa o actiune de exceptie a lui Zicu, care se termina printr-o pasa la Elek si finalizarea acestuia, se face 1-1.
Dupa 10 minute de joc, terenul parea ca se inclina inspre poarta dinamovistilor, timisorenii presand din ce in ce mai tare si avand chiar cateva suturi foarte bune pe poarta cainilor. Min 44 contra-atac si Dinamo face 2-1, prin noul atacant Gnohere.
Repriza a-2-a a fost cumva o copie a primei reprize, insa fara goluri, cu contra-atacuri din partea dinamovistilor si timisorenii conducand jocul. Final 2-1 pentru Dinamo si cainii ii asteapta pe stelisti „sa le vina randul”.
”Nu știu cât am avut pulsul. A fost greu, dar și noi ni l-am făcut greu. În prima repriză, în afara golurilor date, cei de la Timișoara au fost mult mai prezenți în joc, au avut posesie, au controlat jocul, au ajuns cu mare ușurință în preajma careului. În a doua repriză, jocul s-a mai echilibrat, poate și datorită schimbării făcute de mine, cu Filip la mijloc și Fai fundaș stânga. În a doua cred că am făcut un joc bun. Mă bucur că am reușit să ținem de micul avantaj de pe tabelă și că am câștigat cele trei puncte, având în vedere ce meci ne așteaptă.

https://www.youtube.com/watch?v=Mwg3BQDt5ns

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.