Dupa o seara in care Dinamo a castigat cu 2-1 in fata Timisoarei, desi a fost dominata copios, dezamagirea a fost si mai mare pentru Zicu si Alexa, acestia fiind injurati pe toata durata partidei.

„Nu sunt supărat, că nu e prima partidă pe care o joc împotriva celor de la Dinamo, sunt învăţat. Am şi plecat de la Dinamo la Rapid, am jucat şi la Rapid unde am avut performanţe iar cu suporterii Rapidisti am o relaţie bună şi probabil din această cauză. Eu am amintiri frumase, am colegi cu care am păstrat legătura, mă bucur de fiecare dată când îi revad şi cred eu că oamenii din ţară atunci când vorbesc cu mine, vorbesc foarte frumos, şi lucrul acesta contează cel mai mult” a conchis Zicu la finalul meciului.

„Pe mine de Dinamo n-o să mă auziţi că vorbesc urât niciodată, e echipa la care am jucat, unde am făcut performanţă. Ştiam că o să mă aştepte asta, pentru că am plecat la Timişoara, dar să fie sănătoşi, eu sunt supărat că nu am reuşit mai mult din punct de vedere al rezultatului. Nici nu mai ştiu de câte ori au scos-o de pe linia porţii”, a declarat Dan Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.