Echipa lui Miriuta a produs surpriza in Franta unde au reusit sa-i invinga pe Saint Etienne cu scorul de 2-1.

ASA Tg Mures a inceput foarte bine partida, ocazia lui Gorobsov, ca mai apoi golul lui Louis Pedro sa faca scorul de 1-0. Atacurile au continuat iar Muresan a fost foarte aproape de 2-0. Saint Etienne a ripostat pe contra-atac prin omul care a adus victoria 3-0 din tur, Hamouma, insa tot muresenii au fost cei care au mai marcat odata prin Ivan Gonzalez si era 2-0 cu 30 de minute inainte de final.

Acelasi Ivan Gonzalez care a facut 2-0 pentru trupa lui Miriuta, si-a bagat mingea in proprie poarta, 2-1 si visele erau spulberate, ASA regretand deplin meciul din tur cand a fost batuta fara drept de apel. Scorul la general 4-2 pentru Saint Etienne.

”La 0-2 eram foarte bine in joc, eram peste ei, speram, aveam ocazii, dar asa se intampla cu echipele mari. Faza fixa, autogol si iata ca s-a intors meciul.

Desi inainte de autogol, Gabi Muresan si Brandan au avut sansa golului trei, ocazii mari, daca marcam speram la orice si poate reuseam o surpriza mare. 

Dar, asta este, ei au dat acel gol norocos, dupa care am mai avut tot noi o ocazie prin Brandan, dar apoi s-au linistit lucrurile”, a spus Mara la Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.