Sumudica face spectacol cu Astra in Europa, aseara au reusit sa-i invinga pe cei de la West Ham scor 2-1.

Dupa aceasta victorie Astra e calificata in play-off-ul Europa League, acolo unde a ajuns si Steaua, dupa ce a fost rapusa cu 4-2 de sarbii de la Partizan.

Era 1-0 dupa nici 5 minute de joc prin golul lui Lanzini, insa vedeta echipei, Budescu a intors soarta jocului, initial a trimis o minge din lovitura libera spectaculos in bara, ca la putin timp din afara careului sa-l execute pe portarul advers si sa faca 1-1.

La nici 3 minute de la egalare deja era 2-1 pentru Astra, prin faza construita de cei 2 pe care si-i dorea si Becali, De Amorim si Budescu. Meciul a fost la discretia giurgiuvenilor, ratand foarte bune ocazii prin Boldrin si Alibec, scorul putand avea proportii mult mai mari.

”Sunt un pic istovit, mai mult chiar decat in perioada in care eram jucator. Baietii au facut un meci foarte bun, am demonstrat ca suntem o echipa care are forta de a reveni de la 0-1 in fata unui adversar de calibru, chiar daca cei de la West Ham au avut doar trei-patru jucatori care sunt in circuitul primei echipe.

Sunt mandru de jucatorii mei, pentru ce am facut pentru Romania, dar si pentru victoria celor de la ASA Targu Mures”, a spus Sumudica.

”Chiar daca unii vor pune in umbra succesul nostru din cauza modului in care West Ham a alcatuit echipa de la retur, a doua repriza a noastra de la Londra si prestatia de acolo este echivalenta cu castigarea unui trofeu.

Jucatorii sunt eroi pentru mine, ma bucur ca am facut lumea fericita”, a mai spus Sumudica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.