Astra a invins Steaua aseara cu scorul de 2-0, intr-un meci la finalul caruia stelistii s-au simtit furati si cer demisia arbitrului Coltescu. Dupa ce au fost eliminati din Champions League de sarbii de la Partizan, stelistii reusesc sa primeasca si prima infrangere in campionat, lucru care i-a scos din minti.

Astra a reusit sa deschida scorul prin golul lui Alibec, jucator dorit la un moment dat de Steaua insa prea scump pentru echipa lui Becali, ca mai apoi sa marcheze si din penalty-ul obtinut de Junior Moraes care fusese faultat clar in careu de Filip, tackling fara nicio legatura cu mingea. Stelei de cealalta parte i-au fost anulate 3 goluri, toate pe motiv de off-side, motiv pentru care la finalul meciului fostul arbitru Argaseala a luat foc si a declarat ca va cere demisia arbitrului Coltescu.

La finalul meciului antrenorul giurgiuvenilor, Marius Sumudica a explicat simplu ca roata se intoarce:

Sunt cel mai bucuros ca am invins si ca suntem lideri. Cand am pregatit meciul, le-am spus jucatorilor ca pot fi lideri si sa demonstreze ca sunt cei mai buni din tara

Am facut o a doua repriza foarte buna, am fost superiori, chiar daca am fost obligat sa schimb putin sistemul si sa ma inchid.

„Asta e viata. oricum, sa dea Dumnezeu sa se califice in Europa. Si ei, si noi

Am inteles ca in prima repriza au avut gol valabil sau ceva de genul asta. Si Astra a fost dezavantajata, acum s-a intors roata, e un echilibru in tot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.