Aseara, intr-o locatie selecta, Clubul Diplomatic din Bucuresti, conducerea echipelor de handbal ale primariei capitalei a organizat o prezentare inedita a loturilor echipelor de handbal. Cei prezenti au avut ocazia sa le intalneasca pe campioanele Romaniei intr-o postura cu care nu suntem obisnuiti, in rochii de seara.

Obiectivul declarat al sectiei de handbal feminin este Final Four-ul Champions League. In ceea ce priveste sectia de handbal masculin, se doreste un parcurs la fel de bun ca cel de anul trecut cand au terminat pe locul 2.

Intr-un scurt interviu acordat in exclusivitate pentru Global Sports, cea mai buna jucatoare a campioanei, Linnea Torstenson, a recunoscut ca este mandra ca face parte din acest proiect, isi doreste sa castige Champions League, insa visul ei cel mare este aurul la Jocurile Olimpice. Cea mai mare realizare de pana acum este argintul de la Campionatul European din 2010.

Activitatea competitionala a handbalistelor incepe saptamana viitoare cand vor avea primul duel cu HCM Baia Mare in Supercupa Romaniei pe 19 August, urmand ca din ziua urmatoare sa debuteze cea de-a doua editie a Bucharest Trophy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.