Dupa ce i-au eliminat pe cei de la West Ham, Astra urmeaza sa intalneasca in aceasta seara pe AZ Alkmaar (Olanda) de la ora 19:00, in play-off-ul pentru grupele Europa League.

Sumudica se plange de programul tot mai incarcat al echipei sale si de programul la care este supusa Astra sa joace in Liga 1, ora 18:30, in conditiile in care campioana de anul trecut, Steaua a jucat numai la 21:00.

Lotul subtire numeric al giurgiuvenilor ii da mare batai de cap lui Sumi, care este obligat sa foloseasca aceiasi jucatori pe toate fronturile, insa optimismul dupa victoriile din Europa League, este in toi.

„Plecăm cu șansa a doua și sperăm să realizăm această surpriză și să ne calificăm în grupele Europa League. Ar fi extraordinar pentru mine, ar fi prima oară. Și la fel pentru jucători, pentru că le crește valoarea, crește imaginea fotbalului românesc, a clubului, e o performanță. a declarat Sumudica.

„Va fi un meci greu, Astra a învins-o pe West Ham, dar și noi am bătut o echipă din Turcia, așa că va fi interesant. Cunoaștem echipa română și știm că e foarte bună. Au experiență, joacă acasă, așa că va fi interesant.

Dacă te uiți la rezultatul cu West Ham, poți spune că e o surpriză, dar dacă te uiți la meci, nu mai e nicio surpriză, pentru că Astra a fost mai bună decât West Ham și au meritat să meargă mai departe”, a declarat antrenorul lui AZ Alkmaar, John van den Brom.

 

ECHIPELE PROBABILE

Astra: Lung jr. – Queiros, Oros, Găman, Morais – Lovin, Boldrin – Enache, Budescu, De Amorim – Alibec

Antrenor: Marius Șumudică

AZ Alkmaar: Rochet – Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps – Haye, Ortiz, Henriksen – Hupperts, Janssen, Dos Santos

Antrenor: John van den Brom

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.