Sumudica si compania reusesc inca odata sa faca cinste Romaniei, intr-un an in care campioana se face de ras in Europa. Dupa ce au reusit sa elimine pe Inverness si West Ham din Europa, aseara Astra a reusit minunea de a reveni pe teren propriu de la 0-2 la 3-2 in aceeasi repriza.

In mod cert inceputul de partida nu l-a multumit pe Marele Sumi, echipa sa fiind condusa cu 2-0 foarte rapid, insa mentalitatea impusa de tanarul antrenor roman, jucatorilor giurgiuveni, s-a vazut imediat dupa golul 2 al celor de la Alkmaar. Astra n-a cedat si in minutul 45+3 scorul de pe tabela indica 3-2 pentru Astra.

Succesul Astralilor, le da sperante mari pentru retur si totodata pentru accederea in grupele Europa League, acolo unde campioana se pare ca n-are loc dupa ce a fost umilita la scor de neprezentare, de vikingii de la Rosenborg.

Desi nu se face de ras in Europa, ba chiar aduce victorii frumoase, Sumudica ramane modest: „Tot olandezii pleaca cu prima sansa”

„Partidă pe care am început-o foarte prost, am luat două goluri foarte repede. Începuturile de joc nu sunt doar când începe repriză. Nu am știut să gestionăm bine momentul în care am primit primul gol. Am arătat ca o echipă mare, că am revenit de la 0-2. Am revenit contra unui arbitraj potrivnic. Am avut penalty și la De Amorim, dar și în repriza a adoua, când Alibec a șutat în mâna unui adversar. Probabil că asta e diferența dintre România și Olanda.

Budescu a făcut și faza de apărare, iar cei care au comentat atitudinea lui din teren ar trebui să-i ia parametrii și să se uite. Antrenez o echipă care joacă fotbal! Știam că le vom da gol, important era să nu primim gol. Am întors rezultatul, golul doi a fost splendid, după o fază pe care am lucrat-o la antrenamente. Am adus încă trei puncte României!”, a spus Șumi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.