Dinu Gheorghe – Mircea Rednic formula cu care a inceput Dinamo campionatul si dadea sperante la o stabilitate pe viitor echipei din Stefan Cel Mare, s-a rupt in cursul zilei de ieri. Dinu Vama a hotarat sa plece dupa diferentele de viziune asupra echipei. Desi echipa se afla intr-un moment bun, dupa 7 etape locul 2 in campionat si nici o infrangere, dorinta ambilor (Rednic – Vama) de a conduce, a fost mai mare decat obiectivul comun al echipei, readucerea clubului la performanta.

Intr-o interventie telefonica la digisport, Dinu Gheorghe a lamurit situatia:

„Am convenit că e mai bine așa și atât. Ce s-a stabilit la început s-a respectat, n-are legătură. Am convenit cu Negoiță că nu vedeam lucrurile la fel și am hotărât să încetăm colaborarea. Cu răbdare, echipa asta va crește și va face o figură frumoasă anul acesta.

Lucrurile se mai schimbă pe parcurs, fiecare vede lucrurile altfel la început, apoi lucrurile se mai schimbă. Nu e un capăt de țară, nu moare Dinamo fără mine sau cu mine. Suporterii trebuie să fie lângă echipă în continuare și cu asta basta.

În timp s-au adunat nemulțumirile și atunci s-a pus punct. Dinamo nu are probleme financiare, are salarii plătite la zi, nu e nicio problemă. Jucătorii care au fost aduși (n.r. în vară) au venit cu acordul patronului și al antrenorului”.  a declarat Dinu Vama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.