Dupa ce au fost eliminati din Champions League de sarbii de la Partizan si calificarea in Europa League e compromisa pentru campionii din sezonul trecut, dupa umilinta de pe teren propriu 0-3 in fata celor de la Rosenborg.

Ramasa fara galerie, nume si stema, echipa lui Becali merge din ce in ce mai prost nu doar in campionat ci si in cupele europene, acolo unde doar o minune ii mai poate salva. Fostul arbitru, Vali Argaseala a incercat sa stearga urmele infrangerii dureroase in fata echipei lui Sumudica, aruncand vina pe arbitrul Coltescu, si facand mare tam-tam in presa, insa se pare ca jocul slab al echipei sale e problema.

Excluderea lui Mirel Radoi de pe banca Stelei in Europa anunta un viitor si mai sumbru pentru cupele europene, acum se pare ca decizia a fost copiata si de cei de la FRF care au decis acelasi lucru

Dupa umilinta in fata nordicilor de la Rosenborg, Becali anunta revolutia:

”Singurul pe care îl pot vinde e Stanciu. Pe Popa am cerut două milioane, dar nu dă nimeni nici un milion. Pe Chipciu, iei 3-4 milioane, dai 1 milion la Brașov. Am avut ofertă 3 milioane pe Varela, nu am vrut să îl dau și până la urmă cred că-l dau. Am făcut eu o greșeală, am mers pe jucători români, mi-am încălcat principiile și uite că nu am făcut bine”, a declarat Gigi Becali la sport.ro, imediat după meci.

”Am vrut să vin la echipă să îi zic lui Muniru să nu mai dribleze. Băi, nu mai dribla, nu mai dribla, i-am zis de 100 de ori să nu mai dribleze. Meseria lui e să recupereze și să paseze, ăsta e dribleor?”, a mai spus Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.