Dan Alexa si Florin Marin au facut rocada intre Rapid si ACS Timisoara, iar in cursul zilei de azi, fostul antrenor al Timsoarei a fost prezentat la Rapid, unde are planuri mari.

Alexa a semnat un contract valabil pe 1 an cu optiune de prelungire iar obiectivul e in mod clar promovarea.

„Am jucat un an aici, dar starea de spirit a Rapidului a avut impact asupra mea. Rapidul are un farmec special și mă bucur că sunt aici.”

„Sunt foarte bucuros, am venit foarte motivat la Rapid. Am semnat pe un an cu opțiune pe încă unul. Știu că nu e o situație tocmai plăcută și cauzele sunt multiple. Am jucat doar un an la Rapid, dar Rapidul a avut impact asupra mea, ca stare de spirit. Are un farmec special și mă bucur că sunt aici. Mă aștept la un an greu. Am încredere în puterea noastră de muncă și trebuie să reușim. Obiectivul e clar: promovarea. Am stat alături de echipă două zile. Liga a doua e specială, e mult diferită de Liga 1. Fiecare echipă luptă, dă totul și avem nevoie să ne întărim cu jucători care să aducă un plus.”

„Știu că e ceva inedit, dar așa s-a nimerit. Îl apreciez pe domnul Florin Marin și sunt convins că va reuși la Timișoara. Iubesc foarte mult Poli și cred că domnul Florin Marin e soluția cea mai bună acolo. Eu am luat postul de la dânsul și el l-a luat de la mine.” a declarat Dan Alexa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.