Dupa ce au aparut tot mai multe speculatii in presa cum ca Nicolae Badea cu ajutorul clubului CS Dinamo, vor sa infiinteze o noua echipa si sa ia clubul actual de la Negoita, din ce in ce mai multe lucruri ciudate se intampla in Stefan Cel Mare.

Intai a fost plecarea lui Dinu Gheorghe, care desi avea planuri mari de viitor cu Dinamo si declarase la instalare, ca vrea performanta iar in Liga 1 nu va mai activa ca director dupa plecarea de la Dinamo, acum a venit randul lui Vali Lazar, vedeta clubului din Stefan cel Mare.

Incompatibilitatea lui Dinu Gheorghe cu Mircea Rednic se pare ca a deschis rana, din inima echipei. Fostul actionar de la Dinamo, Turcu a iesit in presa si a declarat, ca tot ce se intampla de la Dinamo acum, nu e bine, iar ca clubul ii va fi luat lui Negoita de sub nas, dovada fiind faptul ca exista o situatie similara ca la Steaua, Negoita nu poseda palmaresul si stema echipei.

Vedeta echipei din Stefan cel Mare, Vali Lazar, pleaca la Sheriff Tiraspol si lasa de inteles ca lucrurile nu sunt asa cum ar trebui la clubul care l-a facut mare.

”E clar că Mircea Rednic are ceva cu mine și e singurul om care nu mă vrea la Dinamo. Nu e posibil ca marți să mă trimită la conferință și a doua zi de dimineață să mă scoată din lot. Sunt forțat să merg la Botoșani. Eu nu îmi doresc să fiu monedă de schimb pentru nimeni, dar nici nu vreau să rămân să mă antrenez singur, prin parcuri sau pe la echipa a doua. Aștept să vină patronul în țară, pentru a avea o discuție cu el” a declarat Vali Lazar 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.