Dupa egalul de la Baia Mare, Dinamo a intalnit astazi in cea de-a doua etapa a Ligii Nationale de Handbal Masculin, pe nou-promovata CSM Focsani. Pentru cei care nu stiu, CSM Focsani, alaturi de Danubius Galati, au participat la barajul pentru promovare in Liga Nationala de la inceputul lunii iunie, au plecat invinse si se pregateau de un nou sezon de Divizia B. Soarta le-a permis sa incerce, totusi, aerul de prima liga, odata cu desfiintarea HCM Constanta si Stiinta Bacau.

Meciul a inceput destul de echilibrat, cu o nou promovata care se tinea scai de Dinamo, in minutul 12 scorul fiind 9-9. Dinamo s-a departat la 5 goluri, a urmat o redresare a moldovenilor, astfel ca prima repriza s-a terminat 20-18. Cea de-a doua repriza a debutat cu un forcing al cainilor care s-au departat pana la 13 goluri, cea mai mare diferenta fiind inregistrata la 39-26. Scorul final a fost 41-31, un meci cu 72 de goluri si multe alte ratari spectaculoase…practic faza de aparare a fost neglijenta sau neputincioasa la ambele echipe. Scorul la lovituri de pedeapsa a fost 8-8, un total destul de generos.

De remarcat ca portarul Irimus de la Dinamo a rezistat in poarta pana la cel de-al 11-lea gol incasat si asta se intampla in minutul 15!!…a luat gol la fiecare aruncare, fie ca era cu fata, cu spatele, cu mana pe dupa ceafa sau pe sub picior…o partida execrabila a goalkeeper-ului dinamovist. S-a facut remarcat, insa, coordonatorul Ibrahima Diaw, ale carui recuperari si goluri au aparut in momente cheie ale partidei.

Pentru Dinamo urmeaza duminica o deplasare grea la Vaslui, iar Focsanenii primesc vizita HC Odorhei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.