Dinamo a facut deplasarea aseara la Targu Jiu pentru meciul contra celor de la Pandurii, cu speranta ca se vor intoarce la Bucuresti si cu prima victorie din deplasare.

Victoria a fost in mana ambelor echipe, cu greseli de arbitraj contestate vehement, insa scorul final de pe tabela indica 2-2.

Pana la ora disputarii meciului dintre Petrolul si Astra, Dinamo reuseste sa troneze din nou pe primul loc, cu o defensiva de invidiat doar 4 goluri primite si un atac care usor usor isi intra in mana, Essombe – Gnohere.

In acelasi timp trebuie remarcat faptul ca la 5 meciuri jucate in acest sezon in deplasare, Puriul a reusit sa se intoarca cu 5 puncte din 5 egaluri si cu un golaveraj de 3-3, aceasta statistica fiind cumva similara cu cea a celor de la FCSB de pe teren propriu, unde in campionat nu reusesc sa castige mai nimic, iar in Europa au fost umiliti de Rosenborg 3-0 si batuti si de Trencin 3-2.

Desi parcursul lui Dinamo poate fi de invidiat, nicio infrangere in acest sezon, ineficacitatea in meciurile din deplasare pare sa-i dea de cap lui Mircea Rednic, care afirma dupa fiecare etapa ca trebuie sa mai vina jucatori.

”Trebuie să mai vină jucători. Nu este nicio probabilitate. Săptămâna asta trebuie să mai vină jucători. Fai are deja patru galbene, deci mai trebuie un fundaș, dar și un mijlocaș. Trebuie să mai aducem pentru avem nevoie de achiziții”, a declarat ”Puriul”.

”Am început prost meciul, au fost 10-15 minute când ei puteau marca, apoi am fost obligat să-l schimb pe Nede (n.r. – Nedelcearu), pentru că el nu a intrat bine în joc, avea și un cartonaș galben. Am schimbat acolo cu Feussin pe dreapta, cu Fai pe stânga și cu Steliano Filip în centru, pentru că am simțit că acolo este nevoie de clarviziune.

Apoi am marcat, am mai avut și alte ocazii, păcat însă că am comis mai multe greșeli în partea a doua”, a mai spus Rednic.

In alta ordine de ideri, transferul lui Valentin Lazar la Sheriff a picat si e asteptat sa se intoarca in tara, viitorul sau la echipa din Stefan cel Mare, fiind destul de incert, mai ales dupa declaratiile publice venite si din partea antrenorului si din partea sa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.