CUPA MONDIALA la rugby se apropie cu pasi repezi, echipele participante disputand ultimele partide de verificare a potentialului de joc.

Adversarele noastre din grupa de la mondiale, Italia si Canada au sustinut meciuri test: Italia a fost invinsa pe teren propriu de Scotia cu 16-12 ( 9-9 ), revansa urmand sa se desfasoare la Edinburg.

Canada, a fost invinsa categoric de SU.A. la un scor sever, 41-23 ( 6- 17 ), americanii inscriind nu mai putin de 5 eseuri!

Romania va sustine, pe 5 septembrie, pe Arena ARCUL de TRIUMF din Bucuresti, de la ora 21.00, un meci test cu TONGA, una din echipele de top din rugby-ul mondial.

Vom avea prilejul sa-i vedem la lucru pe cei 31 de stejari selectati de Staff-ul Tehnic al Nationalei de Rugby.

In Pachetul de inaintare vom conta pe Paulica, Lazar, Andrei Ursache, Tarus, Pungea, Radoi, Turashvilli, Capatana, Poparlan, Johanes Van Herdeen, Antonescu, Valentin Ursache, Macovei, Lucaci, Bunea, Tonita ( la a 5-a participare consecutiva la Cupa Mondiala ! ), Carpo.

Pe Treisferturi vor evolua Surugiu, Calafeteanu, Bratu, Dumbrava, Wiringi, Kinikilau, Vlaicu, Gal, APOSTOL, Botez, Ionita, Fercu, Lemnaru, Stratila.

Finala CUPEI REGELUI se va disputa intre echipele Timisoara SARACENS si Stiinta BAIA MARE.

La Timisoara , clujenii au fost invinsi cu un categoric 52-10, banatenii inscriind nu mai putin de 8 eseuri, cate 4 de fiecare repriza !

La SIBIU, partida cu final de infarct , dar si cu vehemente contestatii la adresa arbitrului de centru Radu Petrescu, acuzat de bucurestenii de la C.S.M.Olimpia Bucuresti, ca a prelungit partida cu 9 minute,pana cand cei de la Stiinta BAIA MARE sa obtina victoria cu 31-28 (18-7 ) !

Pana una alta ,va asteptam stimati prieteni pe 5 septembrie la partida cu TONGA. Cu siguranta nu veti regreta !

Cu aceleasi ganduri bune,

Gheorghe SOANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.