Anghel Iordanescu s-a decis asupra lotului cu care va aborda meciurile impotriva Ungariei si Greciei. Doar 7 jucatori din campionatul intern au fost convocati, 3 de la cea mai in forma echipa Astra, 3 de la FCSB si 1 de la Dinamo !

Surpriza vine tocmai de la FCSB, care desi nu e in cea mai buna perioada fiind eliminata si din Champions League si din Europa League, 2 jucatori care nu sunt in cea mai buna forma, Paul Papp care a gafat incredibil cu Partizan, iar Chipciu care nu se mai regaseste in teren, au fost convocati. FCSB ocupa in momentul de fata locul 5 in campionat, comparativ cu Astra si Dinamo care sunt pe primele 2 locuri si aduna un total de 4 jucatori la nationala.

Romania urmeaza sa dispute pe 4 septembrie la Budapesta meciul impotriva Ungariei, iar pe 7 septembrie pe Arena Nationala meciul contra Greciei.

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland), Silviu Lung jr (Astra Giurgiu)

Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Dorin Goian (Asteras), Iasmin Latovlevici (Genclerbirligi), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo), Paul Papp (FC Steaua București)

Mijlocași: Andrei Prepeliță (Ludogorets), Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Popa, Alexandru Chipciu (ambii FC Steaua București)

Atacanți: Florin Andone (Cordoba), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Denis Alibec, Constantin Budescu (ambii Astra Giurgiu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.