Desi inaintea meciului de aseara erau neinvinsi in campionat, cu al-2-lea atac din tara dupa Astra si cu un joc care promitea multe, spectaculos, Viitorul s-a trezit invinsa pe National Arena de FCSB, echipa care nu reusise nicio victorie pe teren propriu.

Greselile impotriva celor de la FCSB in meciul cu Astra s-au intors pentru ros-albastri in meciul de aseara, 2 penalty-uri neacordate pentru Viitorul, odata la Cristi Ganea care a fost pus la pamant in careu de Adi Popa ca mai apoi, la un hent in careu al lui Varela.

Executia superba a lui Nicusor Stanciu din minutul 20, a facut ca tabela sa indice 1-0 pentru gazde, intr-un meci cu prea putini spectatori, pentru o campioana, undeva la 2000 sub nivelul Ligii a-2-a.

Gica Hagi a fost vehement la finalul meciului:

“Mai clar ca ăsta nu există penalty. Steaua nu are nevoie de așa ceva, dacă vrea să fie echipă mare. E un penalty foarte clar care trebuia să fie dat. Trebuia să dea penalty, poate ratam. Dar noi am fost peste Steaua.”, a spus Hagi, la finalul partidei.

In alta ordine de idei, dupa ce CSA-ul a declarat ca in viitor o sa infiinteze din nou echipa Steaua Bucuresti, care o va lua de jos cum e normal, Liga a-4-a, Gigi Becali a spus ca o sa le-o dea gratis celor de la Armata. Ruptura dintre Gigi Becali si Armata pare sa fie definitiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.