Atacantul celor de la Pandurii Tg Jiu, Mihai Roman (23 ani) a semnat in cursul zilei de ieri cu olandezii de la Nec Nijmegen, pe o durata de 3 ani. Narcis Raducan, presedintele gorjenilor a confirmat transferul atacantului roman.

”Am luat act de dorinţa enormă a lui Mihai de a juca într-un campionat mai atractiv fotbalistic. Bineînţeles, nici suma obţinută în urma transferului nu este de neglijat. Mai ales că vom deţine şi 15 la sută dintr-un viitor transfer, ceea ce va dubla suma. În câteva zile vom aloca o parte din aceşti bani pentru a aduce un atacant de acelaşi nivel”

Mihai Roman este foarte bucuros de transferul in Olanda si-l priveste ca un pas inainte.

”Sunt bucuros că voi pleca în prima ligă olandeză şi cariera mea continuă traseul ascendent pe care mi l-am propus. Mulţumesc conducerii şi antrenorului că au înţeles dorinţa mea. Le doresc multă baftă băieţilor să ajungă acolo unde le e locul, în play-off, să facă fericiţi minunaţii noştri suporteri”

Mihai Roman a fost al-2-lea golgeter al sezonului trecut, cu 16 goluri inscrise. Suma transferului la olandezi se situeaza in jurul sumei de 800.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.