Cel mai bun antrenor roman din toate timpurile, Mircea Lucescu, explica de ce selectia la nationala Romaniei este atat de subtire si de ce nu avem de unde alege, totodata dorindu-si ca Romania sa treaca mai departe.

Sa speram ca vor reusi, in primul rand, sa nu piarda acolo, la Budapesta. Ii imbratisez si le doresc din tot sufletul bafta„, a spus Lucescu.

Am incredere in fotbalul romanesc. Nationala Romaniei este alcatuita de valoarea jucatorilor la momentul respectiv. Nu-mi dau seama care este exact valoarea jucatorilor nostri in acest moment, pentru ca multi nu joaca.

Mircea Lucescu critica si ce-au facut cei de la federatie din Liga 1, unde s-a ajuns la sistem play-off, cu echipe aparute peste noapte, care dispar la fel de repede.

Situatia in care ne aflam este consecinta faptului ca a disparut fotbalul din foarte multe regiuni importante ale tarii, care aveau traditie, furnizoare de jucatori de inalta clasa. Acum, pentru toti conducatorii de club e mult mai usor sa aduca jucatori din strainatate, costa mai putin” a declarat Mircea Lucescu la dolcesport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.