Sarac PALMAres(T)ul unei Stele …cazatoare !
Vara asta a fost, vorba unui mucalit …scrima si pedeapsa !
Desi nu meritam, DumneZeul Fotbalului ne-a dat niste adversari convenabili in preliminariile Ligii Campionilor si Europa League. Ne-am speriat de sansa avuta si ne-am facut de ras cu …steaua-n frunte ! Doar ASTRA Giurgiu a miscat in front , dar n-a avut acel tupeu final atat de necesar calificarii !
Oricum, un castig final tot am avut, din toata cavalcada calificarilor, legat nemilocit de inima suporterilor fotbalului romanesc. BUDESCU a fost chemat, in sfarsit, la Nationala, pentru a pune ,,capul si piciorul,, la calificarea ROMANIEI la europene! Sa dea Domnul, ca mare nevoie e sa mai iesim din nou in lumea fotbalistica europeana si mondiala , acolo unde suntem pe locul 7 ! Aida deh ! Vivat Natiune !
Si, cand toata lumea se consolase déjà cu statul in fotoliu si privit la altii, vine Bomba de la …Palat ! Finantatorul echipei Steaua, suparat nevoie mare, pe ratarea calificarii in Cupele europene, anunta sec ca e dispus sa vinda echipa oricui e dispus sa o cumpere, in primul rand Clubul Sportiv al Armatei Steaua ! SOC ! Vorba lui Trahanache ! Tradare, tradare, dar s-o stim si noi ! Nu de alta, neicusorule, dar Steaua, nu e Steaua ori si cui ! La Steaua, numai plata salariilor jucatorilor ajunge la…un million de euro pe luna! Basca celelalte cheltuieli deloc de neglijat, pe care fiecare din Dumneavoastra le intuieste ! C.S. al ARMATEI STEAUA someaza echipa de fotbal sa nu mai aiba dreptul, printre ,,ALTELE,, la …PALMARES , Steaua, devenind o echipa oarecare, ca o inocenta si naiva adunatura de baieti care se joaca si ei in dorul lelii de-a fotbalul ! Incepe lupta !Finantatorul vine cu acte si cu semnaturi, Clubul Sportiv cu acte si cu semnaturi !

Adevarul, se zbate, incorsetat de orgolii si interese, dotarile materiale de la Stadionul Ghencea, sunt revendicate si toata lumea asteapta un verdict, pentru ca situatia creata are nevoie de o rezolvare, concreta, legala! Suporterii s-au impartit in doua tabere , dar gloantele lor sufletesti sunt oarbe si aici poate durerea e cea care ucide fotbalul ! Fotbalul care a animat generatii si generatii de stelisti ! Pentru ca de cele mai multe ori cand spuneai STEAUA, spuneai, ROMANIA !
Pana cand Palmele, strunite in Arestul ingust al orgoliilor se vor transforma intr-o inteleapta strangere de mana mai este ! Grabiti-va insa Domnilor ,, combatanti,, ! Poate va da DumneZeul fotbalului mintea cea de pe urma ! POATE !
Gheorghe SOANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.