Intr-un meci care se anunta incins, tinand cont ca loturile celor doua echipe nu pot promite decat locuri in clasament din partea inferioara, Rapid si Slobozia au oferit un show handbalistic, de exceptie.

Intr-o sala de sport, care seamana izbitor cu cele facute de Nastase, fara niciun strop de aerisire, cu 36 de grade afara si 38 inauntru, fetele celor 2 echipe abia daca mai puteau respira. Cu fanaticii suporteri ai Sloboziei, guralivi si care s-au simtit furati in fiecare minut, chiar si in pauza dintre reprize (la o medie de varsta de 50 de ani), atmosfera din sala de sport, transmitea senzatia unei ciorbe de oameni.

Meciul a inceput greu, iar dupa aproximativ 10 minute de joc, scorul era abia 3-3. Multe clinciuri intre jucatoarele celor 2 formatii, batrani fugiti de acasa care au injurat constant ba arbitrul ba jucatoarele Rapidului, la care se adauga atmosfera insuportabila, toate acestea ducand la un meci incins, pe care toata lumea il astepta terminat.

Scorul a fluctuat dintr-o directie in cealalta, cand preluau conducerea fetele din Slobozia cand preluau Rapidistele, ducand scorul la pauza la doar 12-11.

Repriza a-2-a a inceput in aceeasi nota, cu „ultrasii” Sloboziei facand o atmosfera de „senzatie”, mai ales ca cei din Slobozia nu au efectiv alt sport spre care sa se indrepte.

Cea mai buna marcatoare a partidei a fost Andreea Enescu cu 9 goluri (Slobozia), careia pe toata durata reprizei a-2-a, i s-a facut marcaj om la om, in diferite randuri de diferite jucatoare ale Rapidului. De cealalta parte, Mihaela Popa a fost cea mai buna marcatoare a Rapidului, cu 8 goluri inscrise.

De remarcat ca, vedeta Rapidului, Zaremba Iulia, care in meciul precedent contra Ploiestiului, a facut un meci mare, in care inscrisese 9 goluri, in meciul de ieri de la Slobozia a fost de nerecunoscut, stand mai mult pe banca decat in teren.

Cu doar 8 aruncari de la 7m in total si 10 eliminari, de o parte si de cealalta, partida a oferit de toate, goluri spectaculoase, faze de joc bine lucrate, o aerisire inexistenta intr-o sala de sport mai buna pentru o scoala decat pentru o echipa de handbal de Liga Nationala si nu in ultimul rand spectaculosii suporteri ai Sloboziei !

Final de joc 29-25 !

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.