Tata Puiu este criticat de toata lumea din fotbalul romanesc, nimeni nu intelege de ce continuam in acelasi ritm dupa ce 3 meciuri la rand nu am reusit sa dam gol, iar ungurii ne sufla in ceafa.

Printre cei care au iesit la rampa sa critice strategia lui Iordanescu, e si Cosmin Contra, fostul sau elev de la nationala.

“Se pare că ne place 0-0. Cea mai bună echipă din Europa, defensiv, și cea mai slabă ofensiv, după Gibraltar. Planul tactic a fost ce s-a văzut, a riscat doar ultimele 10 minute, când a băgat doi atacanți. În rest, probabil s-a dorit să nu se primească gol. Cu 4 puncte suntem calificați 100%. Dar s-a văzut că Faroe primește foarte puține goluri, dar și înscrie și produce surprize. Cel mai sigur e să câștigăm primul meci cu Finlanda și să facem un egal în Faroe.

Trebuie să încercăm să fim mai ofensivi acasă, să riscăm mai mult în atac. Dacă ajungem să îl avem pe Torje cel mai periculos om în atac, avem o problemă. Eu cred că Ciprian Marica nu trebuia să lipsească din aceste două meciuri. Are o mare experiență și se poate bate cu fundași masivi, ca cei ai Ungariei și Greciei. Atacanții pe care i-am avut nu puteau fizic să se bată cu fundașii centrali ai adversarilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.