Romania vrea calificarea dar nu mai stie sa mai inscrie, iar jucatorii nationalei pun ultimele rezultate pe lipsa norocului.

Fiecare jucator a analizat la finalul partidei, in felul sau, meciul incheiat 0-0 cu grecii, iar fundasii sunt mandri ca Romania nu ia gol, asta in timp ce atacantii dau vina pe ghinion pentru lipsa golurilor in poarta adversa.

Vlad Chiriches:

„E o chestiune de moment, vom trece peste ea şi vom înscrie. Asta ne dorim, să trecem peste acest lucru, nu cred că trebuie să îi spunem blocaj. E un lucru pozitiv că nu primim gol”

„Pentru mine echipa naţională a fost un ajutor, am venit, am jucat şi am facut-o bine şi am trecut peste o perioadă mai puţin bună. E plăcut că eu şi Dragoş am făcut un cuplu bun în apărare”

Gabi Torje:

„Când începi prost un meci, e greu să revii şi să câştigi. Nu e vorba de presiune, emoţii, frică sau lipsă de valoare, în niciun caz. Cred că un motiv anume nu există şi nu găsim o scuză pentru ce se întâmplă”

„Mai sunt două meciuri, suntem în clasament pe un loc care duce direct la EURO. Depindem numai de noi şi trebuie să facem totul să ne calificăm. Trebuie să facem 6 puncte. A rămas aceeaşi distanţă faţă de Ungaria şi au mai trecut două meciuri”

Constantin Budescu:

„Cred că ne lipsește și un pic de noroc. Ocazii au fost, nu putem spune asta. Din păcate, nu am marcat. Nu am simțit nicio presiune, am încercat să-mi fac treaba cât de bine am putut eu. Mai sunt șanse, pentru că suntem la un punct de locul 1. Sperăm să câștigăm, mai întâi, meciul cu Finlanda, de acasă și șansele noastre de calificare se măresc”

Razvan Rat:

„Singurul lucru pozitiv în seara asta e că a egalat Irlanda de Nord (n.r. 1-1 cu Ungaria). Plecăm din această acțiune cu două puncte, deși puteam mult mai mult. Ideal era să-i scoatem din cursă pe unguri și apoi să scoatem cel puțin un egal cu Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.