Romania e singura echipa din grupa de calificare care nu are nici o infrangere si totodata, nici nu mai stim sa inscriem de 3 meciuri incoace !

Inaintea meciurilor cu Ungaria si Grecia, Iordanescu punea accent pe aparare si pe calificarile care se obtin. Aceasta strategie se pare ca a fost impotriva noastra, asta desi Romania a parut sa joace un fotbal ofensiv insa cu prea putine realizari in fata portii adverse. Daca pe greci i-a batut toata lumea din grupa inclusv Insulele Faroe, Romania s-a trezit la fel de impotenta ca si in meciul cu Ungaria.

Selectionerul Romaniei da vina pe lipsa atacantilor, ca Stancu, Rusesecu si Marica care nu mai evolueaza la echipele lor de club, asta desi ii are in echipa pe Budescu si Keseru, ambii fiind intr-o forma excelenta.

Problema cea mai mare se pune in cazul unei calificari, cu un asemenea joc, Romania risca sa fie prada usoara in grupele de la Euro si sa ajungem acolo doar sa facem figuratie, la fel ca in 2008 !

Locul 7 in lume doar pentru publicitate ! / Echipamentul de la Joma ne aduce ghinion !

Anghel Iordanescu la finalul partidei:

„Regretăm și îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm. Felicit suporterii pentru atmosfera creată, că ne-au susținut pe toată durata partidei. Nu am ce să le reproșez băieților, și-au dorit victoria, au încercat să joace ofensiv. Din păcate, nu am fost mai limpezi în treimea adversă și nu am reușit să marcăm, deși am avut câteva ocazii.

Dacă vă amintiți, la una dintre conferințele mele, vă spuneam că avem mari probleme în ceea ce privește jucătorii din străinătate, care nu reușesc să-și găsească cadența la echipele lor de club. Aceste lucruri au contat și contează în jocul echipei naționale, precum și faptul că trei dintre jucătorii noștri de atac care ar fi putut să ne ajute astăzi, Rusescu, Stancu și Marica, sunt încă în afara ariei de selecție din cauza problemelor personale. Lucrurile sunt foarte clare.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.