Astazi s-a disputat a 3-a etapa din Liga 2 in ambele serii, iar surpriza vine tocmai de la Calarasi, acolo unde echipa locala a reusit sa invinga pe Berceni cu scorul de 1-0 si s-a asezat pe primul loc in Seria 1 a Ligii 2.

Fara nicio infrangere dupa 3 etape Calarasiul lui Ganea, pare sa dea semne ca doreste mai mult decat mentinerea in Liga a 2-a si pare sa fie, desi e doar inceptul campionatului, una din combatantele la promovare.

In alta ordine de idei, tot in Seria 1, Clinceniul  ia bataie surprinzator pe teren propriu cu scorul de 1-0, de la echipa care plecase invinsa la scor de neprezentare de pe terenul Rapidului, in prima etapa.

Rapidul pare sa-si revina, sau cel putin leaga a doua victorie pe teren propriu, fiind pe locul 2 din Seria 1, cu cel mai bun golaveraj 4-1. Dupa ultimele 2 infrangeri, Dan Alexa a declarat ca are mana libera de la Valerii Moraru si cei care nu-si vor da sufletul pe teren, risca excluderea din echipa.

In  Seria a 2-a, surpriza se numeste FCM Baia Mare, care ocupa primul loc dupa 3 etape fara nicio infrangere si cu un golaveraj de 7-3. Brasov, UTA sau U Cluj sunt situate dupa mijlocul clasamentului si doar Gaz Metan Medias pare sa tina pasul in acest inceput de campionat, ocupand locul 2, golaveraj 5-3.

Rezultatele complete ale ETAPEI a 3-a din LIGA 2, precum si clasamentul actualizat la zi, le puteti gasi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.