Liga 2, etapa 3, Seria 1

Cronica meciului Rapid Bucuresti – Ceahlaul P. Neamt

Rapid “cucereste” Ceahlaul

Pe o vreme mohorata, stadionul Valentin Stanescu a fost gazda partidei contand pentru etapa a 3-a, Seria 1, Liga a 2-a dintre Rapid Bucuresti si Ceahlaul Piatra Neamt, meci ce pana nu demult reprezenta o disputa din Liga 1. Rapidul venea dupa o infrangere oarecum surprinzatoare in Cupa Romaniei in fata echipei ilfovene ACS Berceni, meci dupa care finantatorul Valerii Moraru a fost foarte dezamagit, el nefiind prezent la partida cu moldovenii. In schimb in tribune au fost prezenti Daniel Niculae si Cristi Sapunaru care au fost aplaudati de Peluza nord, peluza ce a scandat impotriva finantatorului. Totodata la partida a fost prezent si fostul jucator Danut Lupu care a fost foarte solicitat la poze si autografe de fanii rapidisti.

Meciul a fost unul foarte incrancenat, fara mari realizari fotbalistice, terenul fiind un real obstacol pentru cele doua echipe. Rapidul a inceput mai bine meciul, reusind sa deschida scorul inca din minutul 9 prin proaspata achizitie D. Grassi la o balbaiala in careul Ceahlaului dupa un corner executat de Trandu. Cei care au fortat in continuare au fost tot giulestenii, care au fost sustinuti de aproximativ 1500 de spectatori. Cel mai periculos jucator rapidest in prima parte a fost G Tudoran, care a ratat mai multe ocazii in minutele 20 si 27. O faza comica s-a petrecut in minutul 31 cand rapidistul I. Popa, incercand sa intercepteze un balon s-a impiedicat de gazon si a cazut singur, punandu-I pe contraatac pe moldoveni.

Dupa pauza, meciul a fost foarte incalcit, jucandu-se mai mult la mijlocul terenului, acolo unde mijlocasul de creatie rapidist M. Luque s-a facut remarcat doar prin pase inapoi. Pe final Ceahlaul a fortat egalarea dar din pacate pentru moldoveni nu au fost lucizi in fata portii, Popadiuc ratand singura ocazie clara a echipei oaspete. De remarcat faptul ca in minutele de final, autorul golului ne-a arata ce inseamna tragerile de timp italienesti si lipsa de fair-play, el fiind accidentat de doua ori in afara terenului dar a sarit imediat in suprafata de joc si s-a culcat la pamant in speranta trecerii timpului.

Scor final 1-0 si Rapid mai face un pas spre dorita promovare.

Statistica

Cornere : Rapid Bucuresti  4  – Ceahlaul P.Neamt 2

Cartonase galbene: Rapid Bucuresti 7  –  Ceahlaul P.Neamt 2

 

 

de Marius Turenschi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.