Astra lui Sumudica a disputat ieri, partida contra celor de la Pandurii Targu Jiu, echipa situata pe locul 6 inaintea acestui meci.

Avand in vedere rezultatele Astrei de pe teren propriu, 2 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri, orice era posibil pentru partida de ieri, mai ales ca Pandurii este echipa care ocupa locul 2 la meciurile din deplasare cu 3 victorii, 2 egaluri si 1 infrangere.

Golurile au fost inscrise de Alibec 47′ respectiv Hora 26′ si 61′. De precizat ca Astra, ar fi putut egala la 1, in minutul 38′, cand Boldrin a ratat un penalty pentru gazde !

Finalul partidei a adus acuze din partea gazdelor si foarte multi nervi, scor final 1-2

”N-am ce reproșa arbitrajului, a fost foarte bun. Echidistant. A fost a doua oară când ne-a arbitrat acasă. După ce nu am putut învinge Viitorul, a venit acest meci. De câte ori vine Comănescu, Astra nu câștigă niciodată, vă spun eu. Dar, nu reproșez nimic arbitrajului, nu meritam să câștigăm în seara asta.”

”Am jucat 22 de meciuri de când sunt la Astra și am doar trei înfrângeri, cu Târgu Mureș, cu Alkmaar și acum cu Pandurii. Veneam după cinci victorii, nu facem înmormântare”, a spus Șumudică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.