FCSB a facut deplasarea ieri la Timisoara, pentru partida cu echipa locala, ACS, unde antrenor e tocmai Florin Marin, cosmarul stelistilor. Antrenorul in varsta de 62 de ani, reusise sezonul trecut, sa-i invinga de 2 ori pe stelisti, odata cu Ceahlaul si apoi cu Otelul Galati.

Meciul de aseara, a fost un meci cu putine faze importante, cu o dominare sterila a Stelei, din care s-au putut evidentia „berile” lui Chipciu si Popa. Timisoara s-a rezumat la aparare si contra-atacuri fulger, tactica care a dat roade, pe statistica oficiala, ocaziile importante de poarta ca numar, au apartinut Timisoarei.

Golul a fost marcat in minutul 88 de Javi Hernandez, dupa un voleu din afara careului mare in vinclu, executie a la James Rodriguez de la Real Madrid, scor final Timisoara 1-0 FCSB.

“Steaua a controlat jocul în mare parte, ei au avut doar o situație de a înscrie, dar în rest nu și-au creat situații de poartă. Au dominat, dar noi ne-am apărat bine.

E important doar rezultatul, le-am spus să joace la rezultat.” a declarat Florin Marin la finalul meciului

 

”N-am avut ambiție, nu am avut atitudine, am crezut că meciul este câștigat dinainte, că noi suntem Steaua București. În schimb, cei de la Poli au avut atitudine, agresivitate și așa au câștigat.

Pe noi ar fi trebuit să ne motiveze rezultatul de la Giurgiu, pentru că, în cazul unui succes al nostru, ne-am fi apropiat la un punct de Astra”, a spus Dica, secundul lui Radoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.