In stilul caracteristic Ligii 1, erorile flagrante de arbitraj au facut deliciul unui nou meci, de data aceasta Pandurii – ASA Tg Mures, incheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Nici n-au trecut 11 etape din noul campionat, iar fluierasii o comit etapa de etapa, scandalurile legate de arbitraj par fara sfarsit, asta dupa ce Hategan a reusit sa iasa in evidenta si in Europa, unde Wenger l-a criticat, ca nu ar fi fost pregatit pentru o astfel de competitie.

Revenind pe meleagurile noastre, protagonistul acestei etape, e George Gaman, care le refuza un gol valid muresenilor ca mai apoi sa nu le acorde un penalty destul de evident.

Finalul meciului i-a adus si pe cei de la Tg Jiu si pe Mureseni, la aceeasi concluzie, Gaman „a prins o zi slaba”.

“Am făcut o partidă bună, putem spune că a fost și ghinion. Ne-am revenit după golul primit, am avut ocazii, un gol anulat pe nedrept și un penalty la Romario. Jucătorii au fost nervoși pentru că au fost neîndreptățiți. Ousmane are o leuzine musculară de vreo două săptămâni. Sunt probleme cu banii, dar asta este” – a spus Vasile Miriuță

“Am cam uitat să ne apărăm în acest joc, am greșit pe faza de apărare, nici în atac n-am fost inspirați. Adversarul ne-a pedepsit în această seară, au o echipă tehnică, multă calitate. Și arbitrul a greșit puțin. I-am spus lui George Găman că n-a prins o zi bună azi” – a spus Edi Stăncioiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.