eprezentativa femininia a Romaniei a sustinut joi un ultim test amical in compania echipei nationale a Danemarcei inaintea debutului in preliminariile Campionatului European din 2017, ce va fi gazduit de Olanda. Totodata, in data de 22 septembrie, la Le Mans, nationala condusa de Mirel Albon va intalni Franta in grupa de calificare, grupa din care mai fac parte Ucraina, Albania si Grecia.

Meciul care a avut loc pe arena centrala din cadrul Centrului de Excelenta al federatiei de la Mogosoaia a fost dominat in mare parte de echipa oaspete in timp ce romancele au fost preocupate mai mult de neprimirea unui gol. Scorul pauzei a fost de 0-0, cu realizari destul de modeste de ambele parti. Cea de-a doua parte a meciului a inceput intr-un ritm mult mai alert si in minutul 49, echipa Danemarcei a beneficiat de un penalty, aparat insa de portarul reprezentativei noastre, Roxana Oprea. Totusi, goalkeeperul nostru a trebuit sa se recunoasca invinsa de doua ori in minutele 71 (Kildemos) si 74 (Troelsgaard), astfel ca partida s-a incheiat cu scorul final de 0-2.

Dupa meci, antrenorul nationalei noastre s-a declarat multumit de acest test si asteapta increzator preliminariile turneului European.

 

de Marius Turenschi

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.