Rapidul traieste periculos asa cum ii e renumele, de la extaz la agonie si de la agonie la extaz, castigand cu gol in ultimul minut al meciului. Galeria Rapidului a tot fost laudata pana si de rivali de atatea ori, la meciul de la Buzau acestia fiind al 12-lea jucator pentru echipa condusa de Alexa.

In liga a-2-a, sunt mai multe echipe cu traditie in fotbalul romanesc, insa numai 2 dintre ele au printre cei mai numerosi si patimasi suporteri, U Cluj si Rapid. Spectacolul pare sa se mute in liga secunda, uitandu-ne la meciuri din liga 1 ca Voluntari cu Timisoara, sau Chiajna – Botosani.

De retinut ca acest fenomen traieste doar din cauza suporterilor, daca acestia nu ar mai fi, publicatiile de sport inclusiv televiziunile, nu ar mai avea cititori si telespectatori catre care sa indrepte informatiile si ar disparea. Stadioanele goale din liga 1 numai a spectacol fotbalistic nu-ti dau senzatia, cand compari cu ce se intampla in vestul europei.

Revenind la meciul de la Buzau, Trandu a fost vedeta meciului reusind sa faca dubla.

Echipe

Gloria Buzău: Sârbu – E. Chivu, Ct. Vlaicu, Dăniţă (cpt.), G. Ghiţă – Răduca, G. Marcu, Cl. Dumitrescu, B. Danciu – Mug. Dedu, Pălimaru. Antrenor: Ion Viorel

Rapid: Drăghia (cpt.) – Kusnir, Robuste, Grassi, Josl – Luque, Trandu, Moke, Tudoran – Cioablă, Jeslinek. Antrenor: Dan Alexa

Rezultate complete Liga 2 si Clasament Live AICI !

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.