ASA Tg Mures a ajuns la al 3-lea antrenor in acest sezon, asta dupa ce au inceput campionatul cu Dan Petrescu si se spera la titlu, insa problemele financiare aparute intre timp l-au determinat pe acesta sa plece. A urmat Miriuta care a rezistat cateva etape bune si care a s-a despartit de mureseni pe cale amiabila si nu din cauza rezultatelor, ASA situandu-se pe locul 5 la 4 puncte de primul loc.

Oficialii celor de la ASA Tg Mures prin vocea presedintelui de la club, Bogdan Mara, au anuntat ca s-au inteles cu Cristiano Bergodi.

De altfel, nici Vasile Miriuta se pare ca nu va ramane fara echipa, Botosaniul tocmai ce s-a despartit de Leo Grozavu, iar postul vacant cel mai probabil va fi ocupat de fostul antrenor al muresenilor.

Cristiano Bergodi are o experienta lunga in Liga 1, el antrenand FC National, Rapidul, Steaua, CFR Cluj si chiar Poli Iasi. Sezonul trecut a revenit la Rapid, insa misiunea de salvare de la retrogradare a fost imposibila, o echipa intreaga a fost schimbata in returul campionatului, iar omogenitatea de care ar fi avut nevoie nu a existat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.