FC Voluntari a ajuns la al 3-lea antrenor in aceasta stagiune, dupa ce au inceput campionatul cu Bogdan Vintila, care n-a rezistat prea mult pe banca tehnica, a urmat Flavius Stoican, care de asemenea n-a reusit sa aduca prima victorie pe ifloveni.

Voluntari e in momentul de fata pe penultima pozitie in campionat, doar Petrolul fiind sub ei, insa ploiestenii fiind penalizati din start cu -6 puncte de Federatia Romana.

A venit momentul pentru veteranul fotbalului romanesc, Daniel Pancu sa-si incerce norocul pe banca Voluntariului, fostul Rapidist fiind sceptic initial la oferta facuta.

Pancu a declarat ca-si doreste sa ajunga la un moment antrenorul Rapidului !

„Daniel Pancu nu a fost de acord cu propunerea mea, dar l-am convins în cele din urmă să ne ajute în continuare din teren, dar și de pe banca tehnică. El a dorit să o ia de foarte de jos, dar când a auzit că va debuta cumva în acest post în fața Stelei, a acceptat șansa care i s-a oferit.”,

„Mircea Radulescu și Daniel Pancu vor asigura interimatul până când Consiliul de Administrație va decide numele noului antrenor principal. Tatonări cu un antrenor există, dar vrem să dăm șansa și celor care pregătesc echipa acum.”, a a declarat Robert Gherghe, președintele clubului ilfovean, la postul de radio Sport Total FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.