Steaua, FCSB, nici nu mai stim cum sa-i zicem, reuseste a 2-a victorie cu scorul de 3-1, pe o Arena Nationala goala, dominata sonor de fanii Voluntariului. Etapa trecuta Steaua, reusise tot o victorie cu 3-1, tot in fata unor ilfoveni, cei de la Chiajna.

Daca lucrurile incep sa reintre in normal pentru jucatori care reusesc sa se mentina sus in fruntea clasamentului la 2 puncte de lider, atmosfera la meciurile campioanei de anul trecut, devine din ce in ce mai sumbra, au reusit sa ajunga la nici 1000 de spectatori. Probabil conflictul dintre CSA si echipa lui Becali i-a impartit pe fani, iar echipa care se lauda cu cei mai multi fani, a ajuns echipa cu cei mai putini, nici rezultatele bune nereusind sa-i mai aduca pe stadion.

Revenind la meci, Hamroun a reusit sa deschida repede scorul in minutul 8, ca mai apoi Steaua sa domine destul de autoritar dar fara mari reusite in fata portii, nou-promovata Voluntari.

Cu un minut inainte de final, Kharja reuseste o pasa buna la Chipciu, care nu rateaza, 2-0.

A 2-a repriza a adus un nou penalty pentru Steaua, nu ca ar mai fi avut nevoie pentru a castiga acest meci, dar pare abonata etapa de etapa. Executa Stanciu fara emotii, 3-0 pentru echipa lui Becali.

De cealalta parte si Voluntariul a avut nevoie tot de un penalty pentru a da golul de onoare, in minutul 69 cand Papp l-a tras de tricou  pe Novakovic, iar penalty-ul a fost executat cu sange rece de olandezul Goosens.

3-1 si Steaua obtine o noua victorie pe National Arena, stadion de 230 de milioane de euro, care pe final a cedat si apa era peste tot, treaba romaneasca, scumpa si de proasta calitate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.