Astra a disputat aseara meciul contand pentru etapa 12, impotriva Botosaniului ramas fara Leo Grozavu. Atmosfera era numai buna pentru fotbal, cu un stadion pe jumatate plin si cu o vreme moharata si usor racaroasa.

Meciul insa a inceput cum nu se putea mai prost pentru echipa moldoveana, iar dupa numai 14 minute de joc, Botosaniul vede rosu prin Cabrera G. si penalty pentru Astra.

Min 14 gol din penalty Alibec si Astra era pe primul loc in Liga 1.

Dupa acesta gol, prima repriza nu a mai adus nimic interesant iubitorilor de fotbal, decat 2 galbene, cate 1 de fiecare parte.

A 2-a repriza a inceput cu Botosaniul fortand egalarea, chit ca erau in inferioritate numerica, asta si pe baza faptului ca Astra se retrasese in aparare.

Forcingul Botosaniului, nu a adus ocazii mari de partea moldovenilor, dar s-a vazut chinul elevilor lui Sumudica, care pana la finalul meciului au mai incasat 4 galbene, iar situatia putea deveni egala oricand.

Vremea usor usor s-a racit, la fel si meciul, Astra prefera sa joace pase multiple in aparare, asteptand o gafa a Botosaniului.

Putinele combinatii in fata careului dupa intrarea lui Budescu, intre Alibec – Teixeira – Budescu – De Amorim, nu au adus mare lucru, iar scorul a ramas 1-0 si Astra e din nou lider in Liga 1.

„Noi suntem aici pentru bani, de aia am plecat și de acasă, din Brazilia, dar a zis clubul că ne rezolvăm problemele. Noi facem treabă aici și îi forțăm să rezolve problema”. a declarat William de Amorim

„Nu știu dacă pot să îi spun tensiune, dar sunt câteva nemulțumiri, și a tot fost vorba de foarte multe probleme, și prin ziare. Chiar sunt probleme, dar sperăm, cu trecerea timpului, să se rezolve”  a completat si  Budescu

„Sunt antrenor și nu o să vin acum să vă spun că s-au plătit salarii sau nu s-au plătit salarii. Eu îmi fac treaba ca antrenor, mai departe întrebați-i pe cei din conducere. Dacă nu suntem plătiți cu atât mai mare este reușita, dar nu vreau să vorbesc”. a spus Sumudica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.