Dupa infrangerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, cand ros-albii au avut 3 eliminati si egalul de la Botosani, Dinamo a avut deplasare scurta pana in Chiajna contra echipei locale, Concordia.

Meciul s-a disputat pe o ploaie sanatoasa, care nu a incetat nici macar 1 secunda, insa terenul sintetic nu a avut probleme.

Cum se intampla deobicei la echipele bucurestene care merg in apropierea Bucurestiului, tot stadionul a fost impanzit de dinamovisti, iar galeria a cantat neincetat din minutul 1, creand dintr-un meci in deplasare un meci pe teren propriu.

Meciul a inceput destul de greu, remarcati fiind antrenori celor 2 echipe, Talnar si Rednic, care tipau de zor dand indicatii jucatorilor. In minutul 34 a venit si primul gol de la Rotariu, care a fost servit excelent de Gnohere, atacantul senzatie adus in aceasta vara, 0-1 GOL Dinamo !

La nici 6 minute distanta, alt transfer cu rasunet, Paul Anton il serveste ideal pe Gnohere, care din unghi imposibil, o trimite direct in vinclul opus. Golul poate fi vazut in rezumat, mai jos. 0-2 GOL Dinamo.

Se intra la cabine, cu scorul de 2-0 pentru Dinamo si cu Lazar si Barboianu, in injuraturile dinamovistilor.

A 2-a repriza a fost un pic mai domolita, cu mai multe actiuni de atac din partea Concordiei, care in acest fel s-a lasat descoperita, ca in minutul 66, sa mai incaseze 1 gol tot de la Gnohere dupa pasa lui Collins Fai, 0-3 GOL Dinamo.

Meciul nu a mai adus multe reusite personale, sau faze de poarta importante, dar a adus Tudor cateva galbene sanatoase, cum ii sta in fir, ramanand dator probabil din prima repriza, cand nu aratase niciun cartonas.

In minutele de prelungire, Concordia reuseste sa reduca din diferenta prin Pena, dupa pasa huiduitului Barboianu, se incheie scor final Concordia 1-3 Dinamo.

Rezumat video

https://www.youtube.com/watch?v=2gFrdGI3dg4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.