Forma buna aratata de echipa in startul acestui campionat, la care se adauga gasirea a unui atacant pur-sange care sa marcheze, in speta Gnohere, ii face pe sefii din Stefan Cel Mare sa aibe obiective diferite.

„Ionuț Negoiță are dreptate în momentul de față. Nu înseamnă că nu ne gândim sau nu visăm să luăm titlul, dar trebuie să fim realiști. Sunt mulți jucători noi, mulți jucători care nu sunt puși la punct cu pregătirea. Noi pregătim fiecare meci la victorie și ne batem pentru șansa noastră. Primul obiectiv e să ne calificăm în play-off, pentru că e diferență foarte mică între noi și cei de pe primul loc sau cei de pe locul șapte. Eu am zis de când am fost prezentat că am venit la Dinamo să fac performanță” a declarat Mircea Rednic

De cealalta parte, Negoita, disimuleaza si spune ca titlu nu e important momentan:

„Sunt foarte mulţumit de ceea ce se întâmplă la echipă, cu o singură excepţie, de la meciul cu CFR când ne-am bătut singuri. Suntem o echipă relativ nouă, dar uşor-uşor fotbaliştii se vor adapta, se vor cunoaşte între ei şi vor funcţiona ca o echipă. Nu ne interesează titlul, pe noi ne interesează să facem o echipă cât mai puternică, o echipă de viitor. Ne preocupă centrul de copii şi juniori, nu am renunţat la această idee şi vom avea în viitor fotbalişti foarte buni crescuţi în curtea lui Dinamo”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.