Lipsa eficientei din atac a echipei nationale din ultimele meciuri, l-au facut pe selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu sa se gandeasca din ce in ce mai serios la solutia Mutu. 3 meciuri consecutive are Romania fara gol marcat, 0-0 cu Grecia, Ungaria si Irlanda de Nord, asa ajungand ungurii sa ne sufle in ceafa.

„Am discutat recent cu selecţionerul Anghel Iordănescu şi mi-a spus că se gândeşte la mine pentru Campionatul European, chiar dacă joc la Pune.

Este o mare motivaţie pentru mine, sunt foarte serios. Este campania mea de revenire şi începe în India urmând să se încheie în decembrie. Apoi va trebui să găsesc un alt club

„Nu va fi uşor. M-am antrenat din greu, am discutat tot timpul cu oficialii de aici pentru le înţelege filosofia şi cererile şi sunt decis să dau totul. Am avut oferte de la cluburi europeme. Dar unul dintre motivele pentru care am ales să vin în India este că au fost foarte drăguţi cu mine, în ciuda faptului că nu am putut veni anul trecut din cauza unei probleme birocratice. S-au purtat foarte bine şi am apreciat acest lucru”, a afirmat Mutu, informează Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.