Rapid Bucuresti a avut ieri dimineata o deplasare grea, tocmai in Bucovina la Pojorata, echipa care nu reuseste sa aibe nici o victorie in deplasare insa pe teren propriu se descurca foarte bine. Desi exista publicatii care dadeau ca titlu „infrangere rusinoasa pentru Rapid”, realitatea in liga 2 e putin diferita, iar lupta pentru promovare si eventuale venituri din drepturile tv din Liga 1, e din ce in ce mai crancena.

In ciuda faptului ca Rapid a obtinut numai victorii pe linie in acesta sezon, inregistrand o singura infrangere, omogenitatea lotului inca sufera, iar absentele de jucatori si-au pus amprenta la meciul din Bucovina.

Intr-adevar, a fost o surpriza ca Rapid a pierdut, dar la fel de supriza e si ca FCSB a luat bataie de la o nou promovata, in speta ACS Timisoara, in liga 1, nereusind mare lucru pentru o campioana.

Rapid a inceput meciul in formula Manea – V. Nicolae, Robuste, Monzo,Josl – Moke, Grassi- M. Martin, Jeslinek, I. Popa – Cioabla. După o prima repriza fara prea mari ocazii, gazdele din Pojorata au deschis scorul prin Cristescu (min 56). Sapte minute mai tarziu, Coman a facut 2-0, iar giulestenii nu au mai putut reveni, chiar daca Ionut Popa a redus din diferenta in minutul 78.

Greul abia vine pentru rapidisti, eventuale alte esecuri ar putea demonstra ca transferurile facute n-au fost un succes, dar in acelasi timp, echipa poate sa se omogenizeze iar lipsurile tehnice ale anumitor jucatori nici n-ar mai iesi in evidenta.

De remarcat galeria impresionanta care a facut deplasarea la o distanta asa mare de Bucuresti si au reusit sa faca o atmosfera frumoasa, in conditiile in care media de spectatori in liga 1 se mentine undeva la 2-3 mii de spectatori, iar chiar campioana anului trecut, a reusit contra-performanta de a strange 700 de spectatori pe o arena de 50 de mii de locuri in meciul din Cupa Ligii.

Clasament actualizat Liga 2 Seria 1 AICI

Rezultate complete Liga 2 AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.