Rezultatele inregistrate in meciurile de ieri, etapa 14, n-au surprins pe nimeni, Astra a castigat 2-0 pe terenul Chiajnei, iar FCSB a fost dominata pe terenul ultimei clasate, Petrolul Ploiesti.

Daca prima partida a reusit sa stranga undeva la 1000 de spectatori, desi era meci contra primei clasate din liga 1, a 2-a partida s-a bucurat de o audienta mai mare, dat fiind faptul ca ploiestenii indiferent de adversar sunt impatimiti ai fotbalului.

Prima partida s-a terminat prin golurile lui Stan si Ionita II, ambii jucatori prinzand 2 executii de exceptie, in vinclul portii adverse. Chiajna de altfel a dat o replica buna, echipei lui Sumudica, ratand ocazii imense, care poate cu putin noroc le-ar fi adus egalarea. Fluier final 0-2, iar Astra ramane pe primul loc.

In celalalt meci, FCSB a facut deplasarea pe terenul ultimei clasate, Petrolul Ploiesti, echipa penalizata ca si CFR Cluj cu 6 puncte din startul campionatului.

Audienta meciului, a ridicat media spectatorilor pentru aceasta etapa, la meci asistand in jurul a 8000 de fani ploiesteni. Meciul a inceput in forta, Tamuz ratand o ocazie imensa in startul partidei, reducand galeria stelista, in numar de 10, la tacere.

Gazonul a pus mari probleme ambelor echipe, fiind poate cea mai slab teren de joc din liga 1 la ora actuala. Asta insa, nu putea fi o scuza pentru o campioana si pentru o echipa ce trage sa iasa din subsolul clasamentului, iar meciul ne-a mai oferit cateva faze tari, prin sutul tare a lui Ropotan, retinut de Nita, sutul lui Chipciu retinut de Pecanha si chiar sutul de amator a lui Hamroun din cativa metri, direct in peluza adversa.

Cam astea fiind fazele de evidentiat, fotbalul spectacol din liga 1 dispare odata cu fanii de pe stadioane.

Petrolul – FCSB 0-0, si distanta dintre stelisti si astrali se mareste la 4 puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.