Tanara Andreea Nica, de 27 de ani, care a murit duminica dimineata in accidentul de la Clinceni, era o talentata handbalista legitimata la clubul CSM Unirea Slobozia.

Duminica, Andreea Nica a sarit cu parasuta impreuna cu instructorul Adrian Costandache, in varsta de aproximativ 43 de ani, urmati fiind de un alt parasutist, Daniel Floroiu, de aproape 50 de ani.

Andreea Nica era legitimata la clubul de prima liga la handbal fete CSM Unirea Slobozia, ea mai activand in trecut si la CSM Ploiesti sau HCM Buzau.

Nica a fost vazuta la inceputul carierei ca una dintre cele mai bune portarite din generatia sa. Ea cucerea titlul de campioana nationala la juniori in 2002 cu Slobozia. In plus, in 2007, ea a devenit vicecampioana nationala cu CSM Ploiesti, iar in 2008 a cucerit titlul de vicecampioana mondiala, cu nationala Romaniei de tineret, poate cel mai important titlu din cariera.

Ranita initial dupa acel accident, ea a murit duminica la pranz la Spitalul Universitar, in urma traumatismelor severe suferite dupa cazatura.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.