Exista o serie de aspecte interesante ale competitiei fotbalistice principale de pe plaiul mioritic, drept pentru care dorim sa le impartasim cu iubitorii acestei competitii, dar si cu pasionatii de statistica.

Dupa accidentarea lui Balgradean din min 85 a meciului de aseara de la Pitesti, un singur jucator se mai poate mandri cu toate minutele disputate in actualul sezon al Ligii 1, Filip de la Viitorul.

In total 36 de jucatori au fost eliminati in acest sezon, cele mai multe rosii fiind in tabara celor de la CSU Craiova, Zlatinski fiind eliminat de doua ori. Tot de doua ori au fost eliminati pana acum Bejan de la ASA si Kone de la Voluntari. Etapa a 6-a a fost singura fara vreo eliminare!

Doar 8 jucatori au bifat pana acum toate etapele disputate in Liga 1: Brandan(ASA), Giurgiu(Concordia), Filip si Aganovici(Viitorul), Marinescu(Petrolul), Balgradean(CSU Craiova),D. Popescu(Timisoara) si Fernandez(Pandurii).

Cele mai multe cartonase galbene: Balici(ASA) si Morais(Astra) au fost avertizati de cate 8 ori pana acum. Cate 7 avertismente au acumulat: Muresan (ASA), Ropotan(Petrolul), Mitic si Ciuca(CSU), Ungurusan(Pandurii), Cucu si Vasvari(FC Botosani), Camora si Larie(CFR Cluj).

Portari care au incasat mai putine goluri decat meciurile in care au evoluat: Stancioiu(ASA)–18/14, Grahovac (CSMS Iasi)–17/15, Ramniceanu(Viitorul)–16/13, Traiana Marc (CFR)–16/15, Cojocaru(FCSB)–7/6, Plesca(FC Botosani)–6/5, Stanca(Pandurii)–2/0, Vatca(CFR)–2/0, Botas(FC Voluntari)–2/1, Straton(CSU Craiova)–1/0.

 

Statistica furnizata de Gabi Safta

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.