FC Barcelona a învins-o pe marea rivală Real Madrid la scor de forfait, 3-0, sâmbătă, în El Clasico, chiar pe stadionul ”Santiago Bernabeu”, în etapa a 17-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Victoria catalanilor face ca echipa antrenată de Ernesto Valverde să se desprindă la 9 puncte în clasament de următoarea echipă, Atletico Madrid, şi la 14 de Real Madrid (care are un meci mai puţin).

Barcelona, care a ajuns la 25 de meciuri oficiale consecutive fără eşec, a deschis scorul la capătul unui contraatac, prin Suarez, lansat de Seri Roberto, s-a desprins prin golul lui Messi, după o reacţie inconştientă a lui Dani Carvajal, iar rezerva Aleix Vidal a parafat victoria oaspeţilor, dar la capătul unei faze în care mingea a părăsit terenul, însă arbitrul asistent nu a semnalizat. De asemenea, Real a fost privată de un penalty, pentru un henţ în careu nesemnalizat la Sergi Roberto, scrie Agerpres.

Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro (Marco Asensio, 73), Kovacic (Bale, 73), Kroos, Modric – Cristiano Ronaldo, Benzema (Nacho, 66). Antrenor: Zinedine Zidane.
FC Barcelona: Ter Stegen – Sergi Roberto (Aleix Vidal, 90), Piqué, Vermaelen, Jordi Alba – Busquets, Rakitic, Paulinho (André Gomes, 84), Iniesta (Nelson Semedo, 76) – Luis Suarez, Messi. Antrenor: Ernesto Valverde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.