Chindia Târgoviște a remizat în disputa cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-1, și este sigură că va rămâne și sezonul următor în Liga 1. 

Chindia Târgoviște continuă parcursul impresionant din acest sezon. Formația antrenată de Emil Săndoi a ratat la mustață accederea în play-off, din cauza eșecului suferit în ultima rundă a sezonului regulat, 1-3 cu FC Argeș, dar s-a redresat rapid. Este neînvinsă după 6 runde scurse din play-out și astăzi a obținute salvarea matematică de la retrogradare. Indiferent de rezultatele pe care le va obține până la finalul sezonului, Chindia nu mai poate fi depășită de Hermannstadt, Poli Iași, Dinamo și una dintre Voluntari și UTA, în funcție de rezultatul meciului direct.

În meciul cu Gaz Metan, disputat la Buzău, Chindia a deschis scorul în minutul 52, dintr-o lovitură de la 11 metri executată de Daniel Popa. Egalarea oaspeților a venit în minutul 73, când Valente a profitat de o gafă mare a portarului Mihai Aioani, care nu a nimerit mingea în momentul în care a vrut să degajeze.

Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș 1-1

  • Au marcat: D. Popa 52 (penalty) / R. Valente 73

CHINDIA: Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Dulca, Rață – Popa, Neguț, Dumitrașcu – Florea
REZERVE: D. Moldovan, Berisha, Bourama, Corbu, M. Costea, Kocic, Martac, Neicuțescu, Yameogo
ABSENȚI: Diaz, Cherchez (accidentați)
ANTRENOR: Emil Săndoi

GAZ METAN: Pleșca – Butean, Yuri, Larie, Horj, Velisar – Gabriel, Alceus, Deaconu – Valente, P. Costea
REZERVE: Buzbuchi, R. Romeo, Trif, Pambou, Horșia, Chamed, Morar, Baco, Ze Manuel
ANTRENOR: Mihai Teja

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / Asistenți: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) și Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Clasamentul din play-out-ul Ligii 1

 

FOTO: Flahscore.ro
FOTO: Flahscore.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.